serversw

Servrar Virtuella / Dedikerade

Med en VPS (Virtuell Privat Server) får du full frihet att göra vad du vill, på samma sätt som du haft en fysisk server. Du kan installera vilka tilläggskomponenter eller programvaror du vill. Du kan ha flera webbplatser med egna domännamn på kontot. Du kan tom lägga upp ett eget webbhotell i servern!

Är du utvecklare eller designer och vill hosta flera webbplatser själv? En virtuell privat server eller dedikerad server är det kostnadseffektiva sättet att ta hand om flera webbplatser.

En Virtuell server fungerar i princip på samma sätt som en dedicerad server men delas mellan flera kunder. Varje kund har reserverade resurser på servern vilket garanterar att beställda prestandan alltid finns tillgänglig. En kund kan inte påverka en annan och varje kund upplever att kontot på virtuella servern är en egen, dedicerad server. Prestandamässigt är en dedicerad server kraftfullare än en virtuell server men även en virtuell server har hög prestanda. Säkerhetsmässigt är en virtuell server likvärdig med en dedicerad.

Virtuell Server

Egen virtuell server, dela hårdvarukostnaden med andra. Väx allt eftersom behovet ökar. Hanterad av er själva eller av oss.

Dedikerad Server

Egen server hanterad av er eller av oss, du får all datorkraft till egna applikationer.

Outsourcade hosting miljöer

Köra din egen miljö kan vara tidskrävande och det är lätt att bli distraherad från kärnverksamheten.Oavsett om du har en befintlig miljö, som du vill flytta till vårt eller vill ha ett nytt driftsavtal kan vi ta hand din miljö så den körs på en optimal vå.

Dagliga uppgifter kan omfatta följande:

  • Hantering av säkerhetskopiering och övervakning
  • Microsoft Security Patch Hantering
  • Anti-virus övervakning
  • Server övervakning – diskutrymme, maskinvarufel etc.
  • Server prestanda övervakning – RAM, CPU-användning övervakning
  • Planering för framtida tillväxt
  • Hög Prestanda bandbredd som stöds av vår kundsupport från 1,5 Mbit / s till 10.000 Mbps.

    Varför inte ta reda på mer om våra hostingsalternativ?