Electronicsw

Electronic Laboratory Notebook

Många använder sig fortfarande av dokumentation i fysiska pärmar. Men idag finns det digitala system som fungerar lika bra, om inte bättre, och gör att man slipper fysiska dokumentskåp och förvaringsutrymmen.

Använder ni ett dokumenthanteringssystem isåfall så har ni inte långt kvar till att ha ett eget system för Laboratoriska anteckningsböcker.Vi sätter upp lösningen till er i er egna miljö eller i våra virtuella miljöer.

Vårt system är helt digitalt och är anpassat att uppfylla alla GMP och Part 11 krav eftersom vi använder oss av beprövade byggklossar såsom Microsoft SharePoint 2010 och Microsoft Office i botten, dessa system kommer även att finnas kvar på marknaden om 10 år.

Vi kan hjälpa er att sätta upp ett anpassat system helt efter era behov, till ett mycket billigt pris jämfört med de färdiga system som finns på marknaden.

Vi vet att ett ordentligt system för dokumentation krävs, vårt uppfyller alla krav och regler.

Vi använder oss av “dual approval” och två digitala signaturer för varje dokument som skall godkännas..

Tekniken bakom ELN

Som ryggrad använder vi Microsoft produkter, det innebär att vi har stabila byggklossar som kommer att finnas i lång tid framöver. Som bas ligger systemet på Microsoft Windows Server 2008 och SQL Server 2008 och spindeln i nätet är SharePoint 2010. Detta kan även enkelt lyftas till nästa generation i dessa serier.

Användarens gränssnitt är Internet Explorer mot SharePoint portalen och Microsoft OneNote 2010 som anteckningsbok, vi använder oss ofta även av Adobe Acrobat för att signera dokumenten digitalt.

ROI – Return Of Invest

Skapa förutsättning för en gemensam plats där ni samlar all information på ditt företag eller organisation. Genom att skapa en naturlig samlingsplats kan du på ett strukturerat sätt få tillgång till och ha kontroll på all information.

Genom den inbyggda funktionaliteten i SharePoint kan man bland annat skapa färdiga dokumentmallar, aktivera versionshantering eller skapa fördefinierade arbetsflöden anspassade för ert arbetssätt.

ROI – Return Of Invest är oftast direkt på år nummer två.

För alla – vårt system passar alla

Genom att köpa en kommersiell ELN och anpassa det till dina behov kommer du att spendera mer pengar än om du använder dig av vårt Elektroniska Laboratoriska Notebook. Varför inte utnyttja dina befintliga investeringar i hårdvara och mjukvara du redan har idag och enkelt “skräddarsy” ett ELN som uppfyller dina specifika behov?  Spara tid, pengar och resurser som resultat av detta!

Vårt system passar allt från 1 användare till 500 personer.

Färdiga mallar på flera språk

Hela utbudet av Microsofts applikationsmallar för Hosted SharePoint. Detta gör att du snabbt kan komma igång och tillgodose ett specifikt behov.

Hantera allt från en portal

SharePoint-platser och användare skapas, som allting annat, direkt från vår kundportal. Givetvis är allt klart att använda direkt, snabbt och enkelt. Till och med DNS-poster skapas per automatik.

Vi har erfarenhet och vet vad som krävs. Använd oss, det kommer ni att tjäna på!

Vill ni veta mer kontakta oss för ett oförpliktigande samtal.

Referenser ges vid behov.

 

Vi på Kifarkis Nätsäkerhet MSET vill gärna visa och erbjuda er ett mycket prisvärt ELN-system